The Unholy Legacy

Into the Dungeon
Game session 5

Ο Vito ξύπνησε . Αφού κατάλαβε τι είχε συμβεί, εξήγησε στους υπολοίπους τι είδε στον ύπνο του.
Έπειτα προχώρησαν άλλα μια παγίδα βρέθηκε στον δρόμο τους. Το πατώμα μπροστα τους ανοίξε και απο κάτω ξεπροβαλαν αιχμήρα καρφια. Τα πραγμάτα δεν μπορουσαν να ειναι χειροτερα οταν καποιο παράξενο λασπώδες ρευστο αρχισε να στάζει απο ραγισματα στην οροφη.

Το προβλημα ομώς λυθήκε γρήγορα, και η ομάδα εφτάσε σε ενα σταυροδρομι.
Ο Ryland ανοιξε την πορτα μπροστα μαζι με τον Quadron και τις πανοπλοιες που είχε ζώντανεψει προηγουμένως. Οι υπόλοιποι ακολουθησαν το δευτερο μονοπάτι, ωσπου συνάντησαν ένα ξωτικο.

Δεν ήταν ο Irilduin , αλλα κάποιο αλλο ξωτικο απο τον οικο του. Ηταν ο θρυλικος στρατηγος που έχει κάταστρεψει ένα μεγάλο πλήθος δαιμόνων περνοντας τον τιτλο Archdemon.
Ωστοσο δεν συνεχισαν περισσοτερο, γιατι ο Ryland αντιμετώπισε 3 ακομη πανόπλοιες στο Δώματειο που ειχε μπει.

Ολοι ετρέξαν στο δώματιο του Ryland οπου καθάρισαν τις αντίπαλες πανοπλοιες.
Μια πορτα στεκεται μπροστα τους. Δυο διαδρομοι στα δεξια και αριστερα του δώματιου.

Ποιο δρόμο θα ακολουθησουν αράγε?
Τι ειναι αυτο το μυστηριώδες ξώτικο που τους ακολόυθησε?

View
Luminous Glade
Game Session 4

Η ομάδα διαπερνά τους χιαστούς βράχους και εισέρχεται σε ένα μικρο, κυκλικό ξέφωτο διαμέτρου περίπου 100 μέτρων. Το έδαφος είναι καλυμμένο με μαραμένα λευκά λουλούδια. Διάσπαρτοι μέσα στο χώρο υπάρχουν σφαιρικοί βράχοι, ενώ στο κέντρο του ξέφωτου υπάρχει ένας “Μισόγκρεμισμενος Μικροναϊσκος”. Για να καλυφθούν από την βροχή κατασκήνωσαν κάτω από μερικά συντρίμμια. Μία ώρα αργότερα, τα σύννεφα διαλύθηκαν ενώ ταυτόχρονα ένα γαλαζωπό φεγγάρι φώτισε το ξέφωτο. Τα μαραμένα λουλούδια άνθησαν με το σεληνόφως και το πέταλα τους άρχισαν να φωσφορίζουν. Ο ιόχρους ουρανός φαινόταν αγνώριστος στα μάτια της ομάδας.
3aacbe82067d1e42de09812526773c5e.jpg
Μέτα από 8 άωρη ξεκούραση ο Ryland, Adric και ο Zunzini ξυπνάνε. Προς μεγάλη τους έκπληξη ο Irilduin δεν είναι εκεί ενώ ταυτόχρονα ο ουρανός και το τοπίο δεν έχουν αλλάξει καθόλου. Ο Vito δεν φαίνεται να μπορεί να ξυπνήσει από τον λήθαργο του και έτσι ο Ryland και ο Adric έψαξαν στο ξέφωτο για τον Irilduin. Πίσω από τον μικροναϊσκο βρήκαν ξαπλωμένο έναν μυστηριώδη άντρα. Ο άντρας αυτός αφού τους έδωσε ένα μυστηριώδες ζάρι διαλύθηκε σε ομίχλη.
Ο Adric διαβάζοντας ένα εγχειρίδιο αλχημείας, διαπίστωσε την αξία των λουλουδιών που βρίσκονταν σε αυτό το ξέφωτο. make-flowers-glow-dark-with-fluorescent-highlighter.1280x600.jpg
Ο Zunzini με τον Vito στην πλάτη και ο Adric με τον Ryland αποφάσισαν πως ο Irilduin δεν θα γύρναγε σύντομα και έτσι πήραν πρωτοβουλία και μπήκαν στον μικροναϊσκο. ευθεία μπροστά ένας στέκεται μπρούτζινος πάγκος, ενώ από πίσω του μία περίεργη μπρούτζινη αψίδα. Δεξιά στον πάγκο είναι καλημενη με ύφασμα μια σκάλα. Στον Δεξή τοίχο από την είσοδο υπάρχει ένας μικρός χώρος με μια ρηχή στερνά με νερό. Δίπλα σε αυτή την στέρνα ένα κομοδίνο πάνω στον οποίο υπάρχει μια μικρή κρυστάλλινη σφαίρα.

Ο Adric έστησε τον εξοπλισμό της αλχημείας του πάνω στον Μπρούτζινο πάγκο. Χρήσιμοπειοντας τα πέταλα των λουλουδιών που είχαν μαζέψει περιέργαστήκαν τον αλυσιδωτό θώρακα του Ryland , με αποτέλεσμα να δημιουργήσουν μια φώσφοριζουσα πανοπλία με πρόστατευτικες ιδιότητες. Μέτα από 7 ώρες δουλειάς ο Vito ακόμη να ξυπνήσει, έτσι αφήνοντας τον Βάρδο με το Tiefling προχώρησαν κάτω από την σκάλα.
Ο Adric με τον Ryland βρέθηκαν σε μια παλιά εγκαταλειλημένη βιβλιοθήκη. Μετά απο μια μικρή αναζήτηση για πληροφορίες προχώρησαν στο διπλανό δωμάτιο , οπου για μεγάλη τους έκπληξη ένα ντουλάπι μίλαγε και κουνιότανε. O Βάρδος με τον Vito στη πλάτη μπήκε στο δώματιο. Αφού διαλύσαν το ντουλάπι, ένα μικρο σπαστικό πολυεδρικό πλάσμα, με ανθρώπινα άκρα (αυτοαποκαλουμενο ως Pentadrone) χύθηκε στο πάτωμα. Αφού εξήγησε την Ιστορία του αποφάσισαν να το πάρουν μαζι τους και να το βοηθήσουν να γυρίσει με το στρατό του στο Mechanus. Το πλάσμα αυτό μπορούσε να ελέγχει ντουλάπες και άλλα έπιπλα έτσι φόρτωσαν στην ντουλάπα τον Vito.
Μέτα το περιστατικό , προχώρησαν σε ένα μεγαλύτερο δωμάτιο στο οποίο όμως ήρθαν αντιμέτωποι με δυο …. Πανοπλίες…

View
Path to the Mountain
Game Session 3

Έπειτα από αυτό το κυνηγητό στο παλάτι, ο Zunzini οδήγησε τον Irilduin και τους δυο μάγους σε μια ασφαλή τοποθεσία για να περάσουν την υπόλοιπη νύχτα. Η διαδρομή ήταν απλή, περνώντας μέσα από τις φτωχογειτονιες έφτασαν σε ένα σπίτι (το μόνο όρθιο στην περιοχή αυτήν, το οποίο φιλοξενούσε αρκετά κεφάλια). ΟZunzini φάνηκε να έχει καλές σχέσεις με τους κάτοικους των φτωχωγειτονιων ενώ μάλιστα το κτίριο αυτό πρέπει να ήταν ιδιοκτησία του παρόλο που αυτός είχε μονο ένα ιδιωτικό δωμάτιο.

Μέτα την διανυχτερευση τους στην οικία του Βαρδου αποφάσισαν να φύγουν όλοι μαζί προς τα ορυχεία που βρίσκονταν στο βορρά , προκείμενου να βρουν τρόπο ξεφύγουν από τα Imps που πολύ πιθανό να τους αναζητούσαν ακόμη από το χτεσινό περιστατικό. Ο Irilduin δέχτηκε την απόφαση τους η τουλάχιστον έτσι φάνηκε στην αρχή. Με την έξοδο τους από το σπίτι όπως ένα περιστατικό που έζησαν τους κίνησε το ενδιαφέρον. Μέσα σε μερικά δευτερόλεπτα μια γυναικά είχε απαχθεί από κάποιον αόρατο εχθρό. Χωρίς να χάσουνε καιρό ακολούθησαν τα ίχνη (που είχαν μείνει) και με μεγάλη τους έκπληξη οδηγήθηκαν στην είσοδο για τα υπόγεια του παλατιού. Ενώ έψαχναν τρόπο να μπουν , ακούστηκαν βήματα από την πίσω μεριά της καγγελοπορτας. Οι φίλοι μας κρύφτηκαν άμεσα. Ξαφνικά η πόρτα άνοιξε και από μέσα βγήκε ένας άνθρωπος , πιθανόν ανατολικής καταγωγής. Φάνηκε να περιεργαζόσαστε κάποιο σφραγισμένο σημείωμα, άλλα αυτή η αδράνεια του χάθηκε όταν ο Corleone του επιτέθηκε. Ο άντρας με μιας έμπηξε την λεπίδα του στον βάρδο , (ο οποίος έπεσε αναίσθητος) , άλλα αυτό ήταν το χειρότερο του λάθος αφού ο irilduin τον αποκεφάλισε επί τόπου. Με τον Zunzini αναίσθητο η ομάδα πήρε το σημείωμα και γύρισαν πίσω στο σπίτι. Μέτα από δυο ώρες ο Zunzini είχε έρθει πάλι στα ποδιά του.

Η ομάδα αποφάσισε να συνεχίσει το αρχικό σχέδιο και έτσι κατευθύνθηκε βόρεια μέσα από το δάσος. Κατά την έκτη ώρα του ταξιδιού η ομάδα χρειάζονταν ξεκούραση και έτσι στις 5.20 το απόγευμα αποφάσισαν να σταματήσουν. Ο Irilduin άφησε για λίγο τους υπολοίπους για να ιχνηλατήσει τον δρόμο. Κατά την απουσία του , μια ομάδα ληστών έστησε ενέδρα στους υπολοίπους άλλα για κακή τους τύχη η στιγμή που διάλεξαν να επιτεθούν , πρόδωσε την θέση τους στον Irilduin. Οι δυο τοξότες έπεσαν νεκροί από τα δεντρά, ενώ όλοι οι υπόλοιποι ληστές δέχτηκαν να ακολουθήσουν την ομάδα με αντάλλαγμα να τους αφήσει να ζήσουν.

Ο Irilduin υποψιάστηκε “Coup d’etat” και έτσι διέταξε να φύγουν οι μισοί ληστές για ιχνηλασία και τους υπολοίπους μίσους τους έδεσε ως ομήρους . Στο δρόμο, όμως ένα ανυποψίαστο συμβάν έλαβε μέρος. Ο Corleone απείλησε πως θα σκοτώσει τον Αρχηγό των ληστών και αυτός μέσα στον πανικό του αποκάλυψε πως δούλευε για τον βασιλιά. Ωστόσο δεν πρόλαβαν να αντλήσουν περισσότερες πληροφορίες αφού τα μυαλά του χύθηκαν στο έδαφος έπειτα από μια θανάσιμη επίθεση που προκάλεσε o Ryland, όπως θα μάθουμε αργότερα. Η σφαγή που ακολούθησε έβαψε τα δεντρά με αίμα άλλα από ότι φάνηκε η ομάδα απέκτησε ένα ακόμη μέλος , τονRyland .

O Irilduin πήρε την ομάδα και μετά από 1 μέρα δρόμο μέσα στην βροχή, φάνηκαν στον ορίζοντα μια οι γνωστοί (μόνο στον Irilduin) χιαστοί βράχοι ( μια αψίδα που σχηματιζόταν από δυο βράχους στημένους σαν Χ). Οι ομάδα τους διαπέρασε μη γνωρίζοντας ακριβώς που βρίσκεται και κατασκήνωσε σε ένα σπηλαίο. Μέσα σε μια ώρα , βροχή σταμάτησε άλλα πίσω από τα σύννεφα κάτι παράξενο φάνηκε στη συντροφιά του Irilduin…Ο ουρανός δεν ήταν αυτός που γνωρίζανε…

tumblr_mkuav4jjbj1qbndcgo1_1280_by_ninjatic-d61lnvp.jpg

View
Demon Hunted
Game Session 2

Μέτα από μια μικρή ξεκούραση στα υπνοδωμάτια του παλατιού , ένας φρουρός χτυπάει την πόρτα. " Ανοίξτε μου , φτερωτά τέρατα έχουν μπει στο κάστρο."
Ο Zunzini πλησιάζει στην πόρτα και ανοίγει την πόρτα. Ο φρουρός άμεσα ανακοινώνει " Μου έχει ανατεθεί να σας φυγαδεύσω , τώρα γρήγορα ακολουθήστε με !"
Ο πρίγκιπας των 9 Άστρων μαζί με τους συντρόφους του ακολουθούν τον φρουρό ώσπου σε μια στροφή, ένα κοκκινωπό πλάσμα με φτερά ορμά στον φρουρό και του αφαιρεί την καρωτίδα. Ενώ αυτό είναι απασχολημένο με το δείπνο του, οι ομάδα προσπαθεί να περάσει διπλά του άλλα λόγω ενός ψιθύρου του Tannin, το πλάσμα τους αντιλαμβανεται και τους ορμάει. Ο Irilduin με μια κομψή κίνηση του ξίφους του κόβει το πλάσμα στην μέση. Καθώς αποφασίζουν για την διεύθυνση ένα άλλο τέτοιο πλάσμα τους παρατηρεί και καλεί για βοήθεια καθώς ορμάει στην ομάδα. PZO8500-ImpFamiliar-1-.jpg
Η ομάδα τρέχει προς τις σκάλες, προσπαθώντας να γλυτώσει από το πλάσμα αυτό άλλα για κακή τους τύχη δεν πρόλαβαν να πλησιάσουν τις σκάλες αφού το πλάσμα αυτό δάγκωσε τον Tannin στην πλάτη. Μέσα σε κλάσματα δευτερολεπτων ο adric έκαψε στους κεραυνούς το διαβολικό αυτό Ον. Ο Adric εβαλε στους ωμους του τον Tannin και ετρεξαν προς τον κατω οροφο. Παραλληλα ο Zunzini περιποιήθηκε τις πληγες του Tiefling.
Οι συντροφιά του Irilduin έφτασαν σε μια άδεια αίθουσα του θρόνου. Καθώς συγκροτούσαν τα δαιμονικά πλάσματα αυτά ,που πλέον ήταν φανερό τι ήταν, έξω από την αίθουσα. Ο Tannin άνοιξε την πυλη προς την άυλη του παλατιού.
Οι άνδρες έτρεξαν γρήγορα έξω από το κάστρο και άρχιζαν να διασχίζουν την γέφυρα που χώριζε το Παλάτι από την άυλη. Μην εχωντας αλλη επιλογη αντιμετωπισαν εκει τα 3 Imp που τους κυνηγουσαν. Αφού τα νίκησαν έπειτα από μια γρήγορη μάχη ,ένα ακόμη εμφανίζεται από το πουθενά. Ο βαρδος προσπαθωντας να προστατεψει τον Irilduin απο ενα πισωπλατο χτυπημα ορμαει στο δαιμονα αυτον και (λογω ακραιας γκαντεμιτιδας) βρισκεται να σε κατασταση ανισοροπιας στην ακρη της γεφυρας. Ο Irilduin πιανει τον βαρδο πρωτου αυτος βρεθει στον αερα, ενω ταυτοχρονα με το σπαθι που ειχε στο αλλο χερι αποκεφαλιζει το αλλο Imp.
H ομαδα ειναι πλεον ασφαλεις πανω στην γεφυρα ή τουλαχιστον ετσι πιστευουν.

( ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ : Λεπτομερειες μαχης σχετικα με το ποιος εκανε τι, εχει αλλαχθει προκειμενου να επιτευχθει μια παραστατικη αφηγηση.)

View
Introduction
Welcome to Bycoast town .

Οι καμπάνες ηχούν σε ολόκληρη την πόλη: "Όλοι οι άξιοι να έρθουν στην ακρόπολη! " Απαγγέλλετε από απεσταλμένους του Κόμη.

Παράλληλα
Στο πανδοχείο του Πράσινου Αστακού ο Irilduin , Πρίγκηπας των εννέα Άστρων, κάνει την εμφάνιση του. Ένα Tiefling με το όνομα Tannin έχει κατευθυνθεί στο πανδοχείο αυτό για να ζητήσει μεταμφίεση από τον διάσημο βάρδο Zunzini zini Bambochi . Κατά την διάρκεια των διαπραγματεύσεων τους , ο Irilduin ζητά από τον Tannin να παίξουν ένα παιχνίδι σκάκι άλλα ο βάρδος μπαίνει στην μέση με την κατηγορία πως του απομακρύνει τον πελάτη. Έπειτα από μια μικρή διαμάχη ο Irilduin έχει φέρει στα γόνατα τον βάρδο και τον ανακρίνει μπροστά στον Λάο για ότι γίνεται στην πόλη. Κατά την διάρκεια της ανάκρισης αυτής , ένας μάγος από την επαρχία, ο Adric, εισέρχεται στο πανδοχείο . Μέσα από αυτή την δημοσιά ανάκριση η πληροφορία πως πτώματα ξεβραζόταν καμιά φορά σε μια βραχονησίδα διπλά στην πόλη κινεί τον Irilduin σε έρευνες.
O Irilduin μετατρέπει τον βάρδο σε ακόλουθο του και αναγκάζει τον Tannin να έρθουν μαζί του σε αυτή την βραχονησίδα. Ο Μάγος adric ζητά να συμμετάσχει και αυτός στην ερευνά αυτή.

289910-428.jpg
2 Ώρες μετά την κρούση της καμπάνας
Ο Irilduin και η συντροφιά του φτάνουν στην βραχονησίδα και έπειτα από μισάωρη ερευνά ανακαλύπτουν κάποιο πρίσμα Οψιδιανού με σχήμα κρανίου " Κάποια δαιμονική ύπαρξη κρύβεται μέσα του" ήταν το συμπέρασμα τους αφού ήρθαν σε επαφή με αυτό.

Λόγω κακοκαιρίας η ομάδα επέστρεψε στην πολύ και κινήθηκε προς την ακρόπολη.

Στην άυλη του παλατιού ένας όχλος ήταν μαζεμένος. Ο Κόμης είχε ανακοινώσει πως θα διαλέξει τους πιο ικανούς μέσα από μια δοκιμασία μάχης για μια επικίνδυνη αποστολή.

Η Συντροφιά πέρασε στο παλάτι χάρη στον Irilduin χωρίς να χρειαστεί να περάσουν από την δοκιμασία. Έπειτα από μια μονοωρη αναμονή στην αίθουσα του θρόνου ο Κόμης ήρθε για να παραδώσει την αποστολή.
" Για την επικράτηση της ειρήνης , χρειάζεται να επιστρέψετε στην πολύ έναν μαγικό Τόμο που κλάπηκε από τον προδότη λοχαγό Logan…."

Έπειτα από την αναγγελία ο Irilduin ήρθε σε επαφή με τον Κόμη ζητώντας διανυκτερευση. Αφού την εξασφάλισε ο Irilduin ζήτησε από τον κόμη μια ειδική παρτίδα Σκάκι , κάτι το οποίο ο κόμης δέχτηκε με χαρά … Έπειτα από την νίκη του οδηγηθηκε αυτος και οι συντροφοι του προς τα υπνοδωμάτια

View
Welcome to your campaign!
A blog for your campaign

Wondering how to get started? Here are a few tips:

1. Invite your players

Invite them with either their email address or their Obsidian Portal username.

2. Edit your home page

Make a few changes to the home page and give people an idea of what your campaign is about. That will let people know you’re serious and not just playing with the system.

3. Choose a theme

If you want to set a specific mood for your campaign, we have several backgrounds to choose from. Accentuate it by creating a top banner image.

4. Create some NPCs

Characters form the core of every campaign, so take a few minutes to list out the major NPCs in your campaign.

A quick tip: The “+” icon in the top right of every section is how to add a new item, whether it’s a new character or adventure log post, or anything else.

5. Write your first Adventure Log post

The adventure log is where you list the sessions and adventures your party has been on, but for now, we suggest doing a very light “story so far” post. Just give a brief overview of what the party has done up to this point. After each future session, create a new post detailing that night’s adventures.

One final tip: Don’t stress about making your Obsidian Portal campaign look perfect. Instead, just make it work for you and your group. If everyone is having fun, then you’re using Obsidian Portal exactly as it was designed, even if your adventure log isn’t always up to date or your characters don’t all have portrait pictures.

That’s it! The rest is up to your and your players.

View

I'm sorry, but we no longer support this web browser. Please upgrade your browser or install Chrome or Firefox to enjoy the full functionality of this site.