The Unholy Legacy

Path to the Mountain

Game Session 3

Έπειτα από αυτό το κυνηγητό στο παλάτι, ο Zunzini οδήγησε τον Irilduin και τους δυο μάγους σε μια ασφαλή τοποθεσία για να περάσουν την υπόλοιπη νύχτα. Η διαδρομή ήταν απλή, περνώντας μέσα από τις φτωχογειτονιες έφτασαν σε ένα σπίτι (το μόνο όρθιο στην περιοχή αυτήν, το οποίο φιλοξενούσε αρκετά κεφάλια). ΟZunzini φάνηκε να έχει καλές σχέσεις με τους κάτοικους των φτωχωγειτονιων ενώ μάλιστα το κτίριο αυτό πρέπει να ήταν ιδιοκτησία του παρόλο που αυτός είχε μονο ένα ιδιωτικό δωμάτιο.

Μέτα την διανυχτερευση τους στην οικία του Βαρδου αποφάσισαν να φύγουν όλοι μαζί προς τα ορυχεία που βρίσκονταν στο βορρά , προκείμενου να βρουν τρόπο ξεφύγουν από τα Imps που πολύ πιθανό να τους αναζητούσαν ακόμη από το χτεσινό περιστατικό. Ο Irilduin δέχτηκε την απόφαση τους η τουλάχιστον έτσι φάνηκε στην αρχή. Με την έξοδο τους από το σπίτι όπως ένα περιστατικό που έζησαν τους κίνησε το ενδιαφέρον. Μέσα σε μερικά δευτερόλεπτα μια γυναικά είχε απαχθεί από κάποιον αόρατο εχθρό. Χωρίς να χάσουνε καιρό ακολούθησαν τα ίχνη (που είχαν μείνει) και με μεγάλη τους έκπληξη οδηγήθηκαν στην είσοδο για τα υπόγεια του παλατιού. Ενώ έψαχναν τρόπο να μπουν , ακούστηκαν βήματα από την πίσω μεριά της καγγελοπορτας. Οι φίλοι μας κρύφτηκαν άμεσα. Ξαφνικά η πόρτα άνοιξε και από μέσα βγήκε ένας άνθρωπος , πιθανόν ανατολικής καταγωγής. Φάνηκε να περιεργαζόσαστε κάποιο σφραγισμένο σημείωμα, άλλα αυτή η αδράνεια του χάθηκε όταν ο Corleone του επιτέθηκε. Ο άντρας με μιας έμπηξε την λεπίδα του στον βάρδο , (ο οποίος έπεσε αναίσθητος) , άλλα αυτό ήταν το χειρότερο του λάθος αφού ο irilduin τον αποκεφάλισε επί τόπου. Με τον Zunzini αναίσθητο η ομάδα πήρε το σημείωμα και γύρισαν πίσω στο σπίτι. Μέτα από δυο ώρες ο Zunzini είχε έρθει πάλι στα ποδιά του.

Η ομάδα αποφάσισε να συνεχίσει το αρχικό σχέδιο και έτσι κατευθύνθηκε βόρεια μέσα από το δάσος. Κατά την έκτη ώρα του ταξιδιού η ομάδα χρειάζονταν ξεκούραση και έτσι στις 5.20 το απόγευμα αποφάσισαν να σταματήσουν. Ο Irilduin άφησε για λίγο τους υπολοίπους για να ιχνηλατήσει τον δρόμο. Κατά την απουσία του , μια ομάδα ληστών έστησε ενέδρα στους υπολοίπους άλλα για κακή τους τύχη η στιγμή που διάλεξαν να επιτεθούν , πρόδωσε την θέση τους στον Irilduin. Οι δυο τοξότες έπεσαν νεκροί από τα δεντρά, ενώ όλοι οι υπόλοιποι ληστές δέχτηκαν να ακολουθήσουν την ομάδα με αντάλλαγμα να τους αφήσει να ζήσουν.

Ο Irilduin υποψιάστηκε “Coup d’etat” και έτσι διέταξε να φύγουν οι μισοί ληστές για ιχνηλασία και τους υπολοίπους μίσους τους έδεσε ως ομήρους . Στο δρόμο, όμως ένα ανυποψίαστο συμβάν έλαβε μέρος. Ο Corleone απείλησε πως θα σκοτώσει τον Αρχηγό των ληστών και αυτός μέσα στον πανικό του αποκάλυψε πως δούλευε για τον βασιλιά. Ωστόσο δεν πρόλαβαν να αντλήσουν περισσότερες πληροφορίες αφού τα μυαλά του χύθηκαν στο έδαφος έπειτα από μια θανάσιμη επίθεση που προκάλεσε o Ryland, όπως θα μάθουμε αργότερα. Η σφαγή που ακολούθησε έβαψε τα δεντρά με αίμα άλλα από ότι φάνηκε η ομάδα απέκτησε ένα ακόμη μέλος , τονRyland .

O Irilduin πήρε την ομάδα και μετά από 1 μέρα δρόμο μέσα στην βροχή, φάνηκαν στον ορίζοντα μια οι γνωστοί (μόνο στον Irilduin) χιαστοί βράχοι ( μια αψίδα που σχηματιζόταν από δυο βράχους στημένους σαν Χ). Οι ομάδα τους διαπέρασε μη γνωρίζοντας ακριβώς που βρίσκεται και κατασκήνωσε σε ένα σπηλαίο. Μέσα σε μια ώρα , βροχή σταμάτησε άλλα πίσω από τα σύννεφα κάτι παράξενο φάνηκε στη συντροφιά του Irilduin…Ο ουρανός δεν ήταν αυτός που γνωρίζανε…

tumblr_mkuav4jjbj1qbndcgo1_1280_by_ninjatic-d61lnvp.jpg

Comments

Josephkhland Josephkhland

I'm sorry, but we no longer support this web browser. Please upgrade your browser or install Chrome or Firefox to enjoy the full functionality of this site.